Како изгледа одењето на работа у понеделник?

Како изгледа одењето на работа у понеделник?

Овие две преслатки бебиња ни ја пресликуваат сликата што секој понеделник ја доживуваме. Одење на работа у најпоспано стање. Секој си има свои ритуали за расонување ама како и да е тој црн понеделник е најтешко. Задолжително видете ги бебчињава.

https://youtu.be/K6Aezl0raRw

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО