Куче што го чува бебето место вас

Куче што го чува бебето место вас

Факт е дека постојат такви кучиња кои се преинтелегентни и можат да извршуваат работи исто како и човекот. Случајот со ова куче помалку ќе ве запрепасти пошто ова куче си го чува детето ко да му е бебиситер. Несомнено е дека детето и кучето ќе имаат одлична соработка понатака чум ова куче го чува од сеа.

https://youtu.be/3ZDshajdY6I

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО