НАУЧНО ИЗДРЖАНИ ФАКТИ:ФЛИПЕР ДЕЛФИНОТ (АНИМИРАНО ВИДЕО)

Има разлика помеѓу филмската фантазија и естетика, и реалноста и фактите. Првото е секогаш позабавно, но не овој пат љубители на факти! Видеото има забавно/ретардирана мелодија која ги прати вистинските авантури на делфините!

Категории
Тралалајки

ПОВРЗАНО