Алек

  • „Скопје се сеќава“ со Алек Костенаров

    На петок 13-ти, во кафе-бар Браво, бидете дел од концертната промоција на новиот акустичен проект на Алек Костенаров. Гостите на настанот ќе бидат Marko Greyhound. Влез: 100 денари Во скоп на промоцијата ќе бидете во можност да го купите албумот во CD формат и на bandcamp – free download....
  • Доупнесс еп 08 со Aлек и Jaн

    Доупнесс еп 08 со Aлек и Jaн

    Гости во оваа осма епизода на Доупнесс се Алек 16 и Јан 14, кои се нова надеж за скејтерството во Скопје.  ...