Ален Спасевски

  • Ален Спасевски

    Метал Машина еп 08 со Ален Спасевски

    Погледнете ја осмата епизода од првата сезона на Метал машина во гага репете со Ален Спасевски од Chromatic Point....
  • Метал машина со Ален од Chromatic Point

    Вечер, во 20:20 гледајте ја новата епизода од првата сезона на Метал машина на Бла Бла ТВ. Гостин ни беше Ален Спасевски од Chromatic Point. Доколку ја пропуштивте претходната епизода од Метал Машина со Верка, сега можете да ја погледнете во гага репете....