Андреј Џимиринки

  • Андреј Џимиринки

    Пресметка еп 05 со Андреј – Џимиринки!

    Пресметка со Андреј – Џимиринки! У случај да ја пропуштивте емисијата со Андреј од Џимиринки само на Бла Бла у гага репете можете да си ја видите пак. Еден од ликовите кои направија вистински бум во нашата земја. Видете со какви предизвици се соочиле момците и што све им...