Баклава и Бла Бла Бла

  • МУЗИКА БЕЗ ГРАНИЦИ ВО ГОСТИВАР И КРИВА ПАЛАНКА

    На 30 ноеември во Крива Паланка и 02 декември во Гостивар, а во рамки на манифестацијата „Нов културен бран„ поддржана од Министерството за култура на Р. Македонија, заеднички концерт ќе одржат групите Баклава и Бла Бла Бла. Концертите се со наслов „Музика без граници„ и ќе се одржат во...