Борис Минов – Гитара

  • Аrmadillo интервју

    Интервју со бендот Armadillo, за музиката, настапите, почетоците и нивниот прв албум. Armadillo е бенд кој постои од 2014. Членови на бендот се: Борис Минов – гитара, Саше Љолес – вокал, Иван Сариевски – бас и Слободан Хаџи Илиев – тапани. Во февруари 2014 бендот го основаат Борис и Слободан....
  • Суперхикс снимија нова песна

      Суперхикс снимија нова песна која е насловена “После Толку Години”. Имаме чест да бидеме меѓу првите кои ќе ја презентираат на јавноста и со нетрпение го очекуваме новиот албум. Марифет Студио е местото каде е снимана песнава. Бендот го сочинуваат:Петар Младеновски – Басс и Вокал, Борис Минов – Гитара, Дарко...