Брус

 • МКД РАП – Фестивал на оригинален Македонски Хип Хоп – Скопски Саем, 23 Април

  МКД РАП – Фестивал на оригинален Македонски Хип Хоп – Скопски Саем, 23 Април Дами и Господа или ко шо би рекол Пикисипи од Саф “ХИП ХОП ДАМИ И ГОСПОДА” Урбан Денс заедно со АДИДАС и СКОПСКО со особено задоволство и чест, ви го најавува МКД РАП – најголемиот...
 • Badu Bar presents Nenad Stefanoski – Retro grooves – Friday 18.03 start 21:30

   Badu Bar presents Nenad Stefanoski – Retro grooves – Friday 18.03 start 21:30   Ненад Стефаноски познат како Брус (33% од скопското хип-хоп трио Green Out) или попознат како frontman на Foolish Green ( скопскиот Psychodelic pop / Rock’n’roll бенд ),  овој петок ќе ни се претстави со посебен...
 • Сложувалка – документарецот за хип хопот

  „Сложувалка“ е македонски документарен филм, кој зборува за смислата на постоењето на хип хоп културата на нашето поднебје. Сепак, не се работи за класичен документарец, туку колаж од ставови, искуства и идеи на личности од македонската хип хоп сцена. Во него не се документира историјата на македонскиот хип хоп,...
 • Драјв бај еп 12 со Брус

  Драјв бај еп 13 со Брус

  Во оваа епизода на Драјв бај ќе го видите Брус!...