гостин

 • Словенечкиот МЕНТ фестивал како специјален гостин на ПИН

  ТАКСИРАТ го претставува и новото издание на ПИН музичката конференција која годинава ќе се одржи на 25-ти и 26-ти ноември во Младински Културен Центар во Скопје. Ова е трето издание на единствената меѓународна музичка конференција во Македонија, која се организира по примерот и во соработка со водечките европски конференции, како повеќедневен европски...
 • Funky Fresh 010 во Капан Ан – 16.06.16

  Драги другари и другарки, Во четврток 16.6 (спрема неработен петок) под отворено небо во дворот на Капан Ан, а по повод јубилејното 10то издание на Funky Fresh имаме уште еден тематски настан, овој пат и со специјален гостин! Sun Rises in the East, Tribute to East Coast Hip Hop!...
 • Марко Мендоза

  Метал Машина еп 04 со Марко Мендоза

  Во оваа ексклузивна епизода на Метал машина гостинот ни беше Марко Мендоза, моменталниот басист на групата Dead Daisies! Тој свирел со многу легендарни бендови како Thin Lizzy, Whitesnake, Dolores O’Riordan, Lynch Mob…За што зборувавме, погледнете само на Бла Бла ТВ....
 • LAUGHING BUDDHA во Хавана

    SUN PRODUCTION со особено задоволство го најавува гостувањето за првпат во Скопје на едно од најголемите имиња од светската PSY TRANCE сцена, лондонскиот дј и продуцент, човекот кој издава за NANO RECORDS и со својот уникатен стил е задолжителен гостин на сите важни фестивали и случувања од транс...
 • Видео од настапот на Conquering Lion на М.А.Н.

    Тетовските растамани со нивниот настап на М.А.Н. – Македонски Алтернативни Награди. На оваа свирка како гостин свири бубњарот на Брука – Лупчо Симоновски.    ...