готра

  • Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски

    Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски 24.11.2017, МКЦ. Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски 24.11.2017, МКЦ Промоција на новиот албум на Горан Трајкоски24.11.2017, МКЦ Posted by Bla Bla Televizija on Monday, November 27, 2017  ...
  • Мугер Фугер и Горан Трајковски – Готра – Вселенски отпад

    Мугер Фугер и Горан Трајковски – Готра Вселенски отпад веќе е на тубот и слободна за слушање и уживање.   Пред некој ден пишавме дека снимаат нов материјал за 9-тиот албум и ви го дадовме текстот од песната Вселенски отпад. Веќе е песната објавена на тубот, па чујте ја...
  • Кој се ќе се појави на М.А.Н.

    Во рамките на првите македонски алтернативни награди, на 30 мај, на Школката што многу ни значи во Градскиот парк, ќе се доделат наградите за особен придонес во развојот на македонската алтернативна музика. На првиот М.А.Н. се доделуваат 33 награди. Со настап во живо, ќе не почестат дел од наградените изведувачи:...