дадо ортографија

 • Дадо Ортографија со нова песна ТУКА СМЕ со АГО

  Дадо Ортографија со нова песна, специјално гостување на РАП ЛЕГЕНДАТА И РАП ВОСПИТАЧ АГО (Д.Н.С.)  и најава за албум ДЕНЕС РАНО НАУТРО БОМБА ОДЕКНА ОД ДЕБАР МАЛОО Дадо Ортографија ја пушти разгледницата број еден од неговиот апкаминг албум кој најверојатно ќе се вика “ПОЗДРАВ ОД СКОПЈЕ”. На песната која носи...
 • Дадо - Ортографија

  16 Решетки еп 03 со Дадо – Ортографија

  16 Решетки со Дадо – Ортографија...
 • Вечерва од 19 и 19 16 решетки со Дадо Ортографија

  Продолжува серијалот на 16 решетки оваа епизода со Дадо  Ортографија Си отвара муабет за почетоците, за првите песни, за соработките. Го отвара мајкот ко рипер и ги пука најпеколните 16 решетки сега за сега. Не ја пропуштајте оваа епизода на 16 решетки вечерва од околу 19 и 19.  ...
 • Вју со Дадо Ортографија

  Дадо е 21 годишен рапер од Скопје. Со него направивме муабет околу неговата кариера и претстојниот албум за кого вели дека ќе биде вистински рап и ќе гостуваат многу негови луѓе.  ...