Далтон

  • Смајли, Далтон и Ноки со нова песна и видео !!!

    Смајли, Далтон и Ноки  со нова песна и видео !!! Нов видео запис на Струшките деца Смајли, Далтон, Ноки кои беа познати како групата – Уличен Аспект, но сега ни најавуваат дека ќе има многу нови бројни проекти со нов стил и нов звук на нашата сцена. Наскоро очекувајте...
  • Далтон

    Метал Машина еп 07 со Далтон од Верка

    После 3 епизоди со странски музичари, повторно се враќаме на македонската алтернативна сцена. На Бла Бла ТВ, погледнете ја седмата епизода од првата сезона на Метал машина. Гостинот е Влатко Нушев, ака Далтон од Верка....