досие гаражи

 • Тотално опуштање во Досие гаражи

  Вечер, од 21:21 погледнете ја новата епизода од втората сезона на Досие гаражи, на Бла Бла ТВ. Гости ни беа Тотално опуштање....
 • Вечерва Досие Гаражи со Лоши Деца!

  Вечерва ќе ја имате таа чест да ѕирнете дел од атмосферата која Лоши деца ја прават. 21 и 21 е терминот кој треба да го запазите на Бла бла тв. Додека ја чекате новата емисија тука може да ги разгледате емисиите на Досие Гаражи у гага репете.  ...
 • Најава за емисии на Бла Бла ТВ

  Од следната недела ќе започнеме повторно со прикажување на старите емисии, како и новите. Целиот распоред на прикажувања можете да го погледнете во нашево кратко видео за најава.  ...
 • Бла Бла ТВ го прослави своето осуммесечје

    Вчера, недела се јадеше торта по повод осуммесечното постоење на Бла Бла ТВ во интернет просторот. Бла Бла ТВ продолжува со своја продукција на емисии. 1. Доупнесс   2. Досие гаражи   3. Пресметка   4. Драјв Бај   5. Вју   6. Промо Бустање   7. Како...
 • Досие гаражи еп 10 – Хроматик Поинт

  За Досие гаражи одржаа одличен перформанс и Хроматик Поинт. Погледнете и уживајте!...
 • Досие гаражи еп 09 – Фуснота

  Звукот на бендот Фуснота, прикажан во оваа епизода....
 • Културно Уметнички Работници

  Досие гаражи еп 08 – Културно Уметнички Работници

  Групата “Културно Уметнички Работници” постои од март 1999 година. Формирањето на овој состав е резултат на големото дружење во Кафе барот “Браво” помеѓу членовите на групите “Тотално Опуштање”, “No Name Nation”, “Бомбашки Процес”, “Жолтица на Бродот Баунти” и “Рок Агресори”. Имено членовите на овие групи решија да се состават...
 • Exotist

  Досие гаражи еп 07 – Exotist

  Вистински виртуози во оваа епизода на Досие гаражи! Уживајте гледајќи ги Exotist!...
 • Брука Бенд

  Досие гаражи еп 06 – Брука Бенд

  Бендот го сочинуваат: Близнаците од рап дуото Пука козметика- Чико и Буциман како вокали, грувот го дава Маестро Зоран Велковски – Зуро на Бас, за ритам гитара задужен е Кришо, бубњевите ги рока Јо Џагата од Делчево, брас секцијата ја дуваат Вали сакс, Џими труба, Нинич на тромбон (специјален...