доупнесс

 • Се подготвува нова сезона на Доупнесс

  Во новата сезона на Доупнесс ќе имаме можност да гледаме многу талентирани екстремни спортисти, блејдери, даун хил возачи, бајкери, скејтери, графити цртачи, хип хоп тенчери, параглајдеристи, мото возачи и др. За втората сезона се предвидени 12 нови епизоди, кои ќе можете да ги гледате на официјалниот youtube канал на...
 • Доупнесс еп 09 со Стева Божиќ

  Доупнесс еп 09 со Стева Божиќ

  Во оваа епизода на Доупнесс ќе го гледате Стева Божиќ....
 • Гага репете – Доупнесс

    Во видео базата на Бла Бла ТВ може да ја погледнете емисијата Доупнесс, оваа епизода е посветена на Стеван Божиќ од Сремска Митровица.  ...
 • Доупнесс еп 08 со Aлек и Jaн

  Доупнесс еп 08 со Aлек и Jaн

  Гости во оваа осма епизода на Доупнесс се Алек 16 и Јан 14, кои се нова надеж за скејтерството во Скопје.  ...
 • Бла Бла ТВ го прослави своето осуммесечје

    Вчера, недела се јадеше торта по повод осуммесечното постоење на Бла Бла ТВ во интернет просторот. Бла Бла ТВ продолжува со своја продукција на емисии. 1. Доупнесс   2. Досие гаражи   3. Пресметка   4. Драјв Бај   5. Вју   6. Промо Бустање   7. Како...
 • Доупнесс еп 07 со Антонио Фрањевски

  Доупнесс еп 07 со Антонио Фрањевски

  Во седмата епизода на Доупнесс, гостин е Антонио Фрањевски. 27 годишен блејдер од Влае со повеќе од 10 години искуство. Учествувал на многу натпревари и може да го најдете на многу јутуб видеа. Покрај ролерите, ужива и во возење бајк на долги стази. Го сретнавме и во Дојран на...
 • Доупнесс еп 06 со Георги Жоро Божиков

  Доупнесс еп 06 со Георги Жоро Божиков

  Во оваа епизода на Доупнесс ќе го погледнете Жоро....
 • Доупнесс еп 05 со Блажо Симоновски

  Доупнесс еп 05 со Блажо Симоновски

  Во оваа епизода на Доупнесс ќе го видите Блажо Симоновски со неговите екстравагандни трикови!...
 • Доупнесс еп 04 со Даниел Ангелов

  Доупнесс еп 04 со Даниел Ангелов

  Во оваа епизода на Доупнес, си муабетевме со Блеки Блек за беемикси. Погледнете како помина дружбата и научете нешто околу истите....