женскифеномени

 • Женски феномени

  Женски феномени еп 08

  Кралицата на монодрамите, девојката која би можела да ги кажува предупредувањата за индикациите од лековите на реклами за медикаменти-без да биде убрзана-Мери, ни ја презентира предпоследната епизода од Женски Феномени. Во оваа возбудлива епизода Мери ќе ги пофати маалските муабети, зошто во Бутел наместо Старо-Купујем викаат Косење, интервју со...
 • Женски феномени вечерва во 21 и 21

  Во денешната емисија на женски феномени ќе видите: како се оговара дечкото што го сакаме,што има во женски планер ,како да оздравете за 5 мин. и како да добиете дозвола за викенд журка. Интересни содржини спакувани во 20 минутна емисија. Гледајте вечер во 21:21…....
 • Вечерва Пресметка со Иван и Женски феномени со Мери

  Вечер на PES-че кај Иван ќе биде гостин Кирил Трајковски – Максим. Додека играа и пиеа пиво видете за шо друго се праеше муабет , во 19:46. После Иван можете да ја погледенте емисијата Женски феномени кај шо се оговараат козметичатрки ,се уништуваат ствари на бившиот дечко итн. Гледајте...