Жоро

 • Жоро Божинков

  Пресметка еп 01 со Жоро Божинков

  Премиерно само на Бла бла Пресметка со Жоро Божинков. Малиот не само што игра добро Пес него и добро свири. У испрашувањето малку се усра у гаќи али ќе му простиме. Како и да е наредниот четврток во 19 и 19 во Пресметка гостува легендата на Пеперминт Горан –...
 • Спремни ли сте за Пресметка Сезона 2?

  Првата емисија од сезона два на Пресметка ќе ја емитуваме во/ околу 19 и 19 часот со мојот Хоми Жорооо! Сака екстремни спортови, музичар у душа башка знаел ПЕС бе мамицата…А на испрашувањето беше солиден. Не го пропуштајте премиерното издание на Пресметка заедно со Хоумиииии Жоро!!...
 • Доупнесс еп 06 со Георги Жоро Божиков

  Доупнесс еп 06 со Георги Жоро Божиков

  Во оваа епизода на Доупнесс ќе го погледнете Жоро....