Зафо

  • Зафо

    Пресметка еп 07 со Зафо

    Пресметка на Бла Бла со Зафо Ако евентуално ја пропуштивте Пресметка предходниот четврток (срам да ви е ако сте пропуштиле) со Зафо еве права прилика да видите како се тоа изгледаше. Човекот е ѕвер.  Легенда од човек кој свирел во многу бендови знае многу за музика исто како и...
  • Бумбикс 1997 година – Нашата порака (видео)

    Бумбикс 1997 година – Нашата порака (видео) Е пријатели 1997 година, во Македонија постоеше еден бенд со име Бумбикс.Во него членуваа некој скопски деца: Круно од КАНОН, Васко од Бернајз Пропаганда, Зафо од БАЗА 903 и нека ми извини Бубњарот не ми текнуе на името негово, мислам Јане беше...