инструментален

  • Млади за Скопје #5 – Концерт на The Local Blue

    Млади за Скопје #5 – Концерт на The Local Blue Cóntact 59 ✔️ Metanoia ✔️ Мариналеда ✔️ The Planktons ✔️ Нареден бенд што ќе го раздрма Скопје се The Local Blue. – The Local Blue The Local Blue се инструментален рок бенд од Скопје, Македонија. Формирани се во 2016та...
  • Нов инструментален албум на Скитара

    Скитара е еден од најплодните и најквалитетните рап продуценти во Македонија, дел од Токисологија и Единствена опција. Има еден соло албум и повеќе албуми со Токсикологија, има соработувано со сите сериозни атристи од земјава и надвор. Слушнете го неговиот нов албум и вратете се во 94-та. https://www.youtube.com/playlist?list=PL7ApEU86bWlpDZDk0uaWJxdeAnQnXx6M6...