камила

  • Шопе и Животинското Царство!

    Денес околу 20 и 20 часот на бла бла тв иде премиерата на животинско царство со шопе за камилите. Зборуе и се објаснува со Амир од Скопската зоолошка градина.За шо им се тија грбки,колку јадат и за шо све ги бива, какви се нивните адети, и кој луѓе имаат...