картер

  • Пази Ваму #13 – Бадмингтонс

    Пази Ваму #13 – Бадмингтонс...
  • Вју со Картер за филмот „Каде се парите“

    Новиот филм на режисерот Владимир Петровски-Картер насловен како “Where is the Money – Каде се Парите?” можевте да го гледате во Македонските кина. Филмот е базиран на реални случки од урбаното секојдневно живеење во кој секој од нас обичните луѓе би можел да се препознае. Што ни раскажа Картер за...
  • НОВО ВИДЕО ОД ВОДОЛИЈА

    СЕ ШТО МИ ТРЕБА ДОБИ ВИДЕО Водолија промовира ново видео за песната Се што ми треба.Музиката Аранжманот и Текстот нормално се на Ристо Апостолов а за видеото режијата ја потпишува Картер. Инаку Се што ми треба е вклучена во најновото филмско остварување на Картер- Каде се парите...