концертен

  • 11 години Conquering Lion

    Концертен настап во клубот Станица 26, Скопје на 5-ти (Четврток) Април 2018, по повод 11 години Conquering Lion....
  • Конкурсот за настапот на Бла Бла стејџот трае до 26.08.

    Како изминатата година, така и оваа во соработка со Пиволенд и Music Circle, Бла Бла телевизија во петте дена на овогодинешното издание на фестивалот, ќе овозможи на млади и неафирмирани бендови и артисти, да се претстават пред публиката и да оддржат свој концертен настап на Бла Бла стејџот. За...
  • Prti Bee Gee // Da Dzaka Nakot // Strajk-STR2 во склоп на Skopje Undercity Festival

      Почитувани, Решивме фестивалот SKOPJE UNDERCITY FESTIVAL да го прошириме и да му додадеме една поинаква форма.Би било навистина лошо доколку едно вакво издание на андерграунд случување нема хип хоп и рап димензија.Затоа се одлучивме во склоп на фестивалот да направиме и концертен дел со старт од 20.30 и...