КРАФТВЕРК

  • Еден човек во Флорида го промени името во Крафтверк

    Не е невообичаено големите љубители на музиката да ги именуваат своите деца по нивните омилени уметници. Но, да го смените сопственото име во името на вашиот омилен музичар? Еден човек од Флорида го направи токму тоа, го смени своето име во Крафтверк. На своите слики тој дури ја носи...
  • ПРВИОТ НАСТАП НА КРАФТВЕРК!!!

    КУЛТНИТЕ ТАТКОВЦИ НА ЕЛЕКТРОНСКАТА МУЗИКА КРАФТВЕРК, КОИ ПОСТОЈАНО СЕ НА НИВО ВО НИВНИТЕ НАСТАПИ И ГАЗАТ УШТЕ ОД 1970 ГОДИНА. ОВА МОЖЕБИ Е ПРВИОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН НИВНИ НАСТАП СНИМЕН ОД ВЕДЕЕР ТЕЛЕВИЗИЈА. УЖИВАЈТЕ https://www.youtube.com/watch?v=Uv09NXOyOoU ЕВЕ ГО И ПОСЛЕДНИОТ НИВНИ НАСТАП 2014 ГОДИНА...