крајот

 • 9 апокалипси кои светот ги преживеа

  Како што секоја година медиумите ни го најавуваат крајот на светот, да не ја заборавиме фамозната 2012 година, кога сите се простивме со јака журка, или кој како, додуше, еве еден преглед на 9-те најпознати апокалипси кои светот ги преживеа до сега. 9. Dust Bowl Апокалиптична суша ги погоди...
 • Третиот канабис семинар во Скопје при крајот на мај!

  Третиот канабис семинар во Скопје при крајот на мај! Драги наши пријатели и подржувачи. Со голема радост и гордост сакаме да ве известиме дека здружението Зелена Алтернатива ќе го организира третиот по ред семинар на тема канабис, што ќе се одржи при крајот на месец Мај. Како и на...
 • Кои млади емсиња

  Кои млади емсиња ќе настапат на вечерашниот роденден на Бла Бла – Урбана Телевизија Сите млади македонски емсиња изразија желба да учествуваат со свој краток настап на вечерашната наша роденденска журка и заради тесниот временски простор немаше простор за сите но секако ќе има на следните евенти кои ќе...
 • Fade Out (U.M.) – Фотеља на Распродажба

    “Фотеља на распродажба” е прва песна на Fade Out од проектот на Улична Мисла – “За посериозните работи”. Целосниот проект треба да искочи до крајот на годинава во кој секој член од групата преку соло трака ќе ја опишат политичката и општествената ситуација во земјава од своја гледна...