Кристијан Новковски (тапани)

  • Млади за Скопје #5 – Концерт на The Local Blue

    Млади за Скопје #5 – Концерт на The Local Blue Cóntact 59 ✔️ Metanoia ✔️ Мариналеда ✔️ The Planktons ✔️ Нареден бенд што ќе го раздрма Скопје се The Local Blue. – The Local Blue The Local Blue се инструментален рок бенд од Скопје, Македонија. Формирани се во 2016та...