Луд

  • Запознајте го Немања Радичевиќ екстемно луд дечко на инвалидска количка !!!

    Запознај те го Немања Радичевиќ екстемно луд дечко на инвалидска количка !!! Немања Радичевиќ од Краљево е 20 годишен младич кој покрај својот хендикеп не дозволува животот да го помине затворен и блокиран од ебеново општество, тој на својата количка вози и тоа доста лудо и екстремно. Скејт паркови,...
  • Луд татко откачува на рап

      Откачен татко кој откачува на рап. Првото видео слуша Ем о Пи а во второто на песна на Лудакрис. Првото видео ќе да е автентично ама веќе второво ко да е за публицитет.    ...