Марче

  • Марче

    Пресметка еп 06 со Марче!

    Пресметка со Марче на Бла Бла! У случај да ја промашивте епизодата што идеше предходната недела со Марче еве ви шанса да видите што се дешаваше и зашто Марче е шоумен каков што е. Во опуштена атмосфера и заебанции Марче си ја отвори душата и кажа за што бил...