меримери

  • Женски феномени

    Женски феномени еп 08

    Кралицата на монодрамите, девојката која би можела да ги кажува предупредувањата за индикациите од лековите на реклами за медикаменти-без да биде убрзана-Мери, ни ја презентира предпоследната епизода од Женски Феномени. Во оваа возбудлива епизода Мери ќе ги пофати маалските муабети, зошто во Бутел наместо Старо-Купујем викаат Косење, интервју со...