Најава за Rock Fest 2018

  • Најава за Rock Fest 2018

    Најава за Rock Fest 2018 ROCK FEST 2018, ќе се одржи на 27, 28 и 29 април во МКЦ. Оваа година фестивалот е во организација на Баги Комуникации.    ...