нешта

  • 8 нешта што можете да ги направите со кондоми

    1. Кондомите можете да ги користите за разни нешта, освен за очигледното. 2. Бомбици со вода, класика. Наполнети кондоми со вода за пренкови и шеги. Финта која никогаш не застарува. 3. Поради својата еластичност кондомите се идеални за одржување на вода. Наместо да ги расфрлате насекаде можете да ги...
  • Луди нешта направени во име на наука

    Научниците превзенаат различни ризици цело време. Некои се отуѓуваат од нивните семејства и пријатели, додека другите ги ризикуваат нивните животи со изложување на смртоносни хемикалии. Некои ризици се разумни, особено ако е важно откритие во прашање, но постојат ризици кои ги права научниците што и не ни се баш...
  • Три неверојатни нешта кои можат да ви се случат после секс

    После секс можете да доживеете целосна или минлива амнезија, многу ретка состојба во која меморијата одеднаш и за кратко време целосно се губи… Мирис Откако ќе го достигнете врвот, телото го испушта хормонот пролактин, што предизвикува развој на нови неврони во сетилото за мирис. Меланхолија Најчесто после сексот се чувствувате...