одржа

  • Промо Бустање – Скејт Челинџ

      Бла Бла ТВ беше на кејот на Вардар каде се оддржа Скопје-Скејт Челинџ . Ние сакаме, што повеќе вакви културно-спортски манифестации да се случуваат.  ...