ортографија

 • ДАДО ОРТОГРАФИЈА – ЗАКАНА(ОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО)

  ДАДО ОРТОГРАФИЈА – ЗАКАНА ( ОФИЦИЈАЛНО ВИДЕО ) Вчера се пушти долго очекуваното видео на ДАДО ОРТОГРАФИЈА за песната ЗАКАНА. Одлична песна и видео спот од албумот кој се кува и го очекуваме негде на есен. За помалку упатените во раперските рабоќе, тој пред некој месец го пушти синглот –...
 • Дадо - Ортографија

  16 Решетки еп 03 со Дадо – Ортографија

  16 Решетки со Дадо – Ортографија...
 • Вју со Дадо Ортографија

  Дадо е 21 годишен рапер од Скопје. Со него направивме муабет околу неговата кариера и претстојниот албум за кого вели дека ќе биде вистински рап и ќе гостуваат многу негови луѓе.  ...