Паки

 • РЕЦЕНЗИЈА на “Зад Шпиунката” од ЗАД АГОЛОТ

  РЕЦЕНЗИЈА на “Зад Шпиунката” од ЗАД АГОЛОТ од Виктор Викса Олд Скул  Ако сакате да стигнете зад аголот, треба да се упатите во западен правец кон граничните делови на главниот град. Таму некаде околу Влае, па до Ѓорче ќе ги најдете СВП, Контра Напад, Длабока Трага, Паки, Гочка, DJ...
 • Зад Аголот

  16 Решетки еп 06 со Аце и Паки – Зад Аголот

  16 Решетки со Аце и Паки – Зад Аголот...
 • МКД РАП – Фестивал на оригинален Македонски Хип Хоп – Скопски Саем, 23 Април

  МКД РАП – Фестивал на оригинален Македонски Хип Хоп – Скопски Саем, 23 Април Дами и Господа или ко шо би рекол Пикисипи од Саф “ХИП ХОП ДАМИ И ГОСПОДА” Урбан Денс заедно со АДИДАС и СКОПСКО со особено задоволство и чест, ви го најавува МКД РАП – најголемиот...
 • Нова Трака – Kup De Gras ft. Paki – “Borba” 2016

  Промо трака -” Борба”од Kup De Gras (Атанас & Венко) со Паки !!!! Аудио продукција: Даре ДТ @ Зад Аголот Продукција Го носам денот на плеќите дур дочекам сонцето да згасне, да го истоварам товарот дури дочекам сонцето да згасне……. Секоја нова и добра трака проследена со добар текст Бла Бла Телевизија...