Пеглање

  • Пеглање

    Како да… Пеглање [еп 07]

    Во оваа епизода на Како да Викса ќе каже збор-два околу пеглањето....
  • Како да испеглате – Тизер

    Во оваа емисија на Како да ќе погледнете различни тактики за пеглање, интересни начини како можете да ја завршите таа работа. Погледнете што прави Викса за да си запегла проследено со интересни моменти и муабети. ГЛЕДАЈТЕ ВЕЧЕР ВО ОКОЛУ 20:01...