плочи

 • Скопје винил конвенција

  На 16.12 во МКЦ се одржа првата винил конвенција во Македонија во организација на Funky Fresh и МКЦ. Настанот содржеше работилници, перформанси, DJ сетови, изложување и размена на плочи со голем број на колекционери од регионот....
 • Александар Велики со официјален спот за Плочи

  Песните ги напиша: Александар Гавровски; Бас и глас: Александар Гавровски; Гитари: Љупа Ангелов (Плочи); Гитари: Ерик Омерагиќ (Свињи); Acid: Синиша Евтимов; Ритам програминг: Александар Гавровски, Дени Крстев, Васко Атанасоски; Recording and mix: Крстев во Студио 1060; Продукција: Гавровски, Атанасоски, Крстев во Студио 1060; Дизајн на омот: Кристина Горовска; Снимено...
 • Грамофоните на Гоце САФ

  Грамофоните на Гоце САФ во СЦЕНА 112 “Петок од 22:00 часот, 5-ти февруари Vinyl night слушаме музика од грамофоните на Гоце САФ бујрум” Гоце Трпковски – Гоце САФ е најдобриот македонски Dj, покрај уште една шака автентични македонски Dj-и, кои го владеат целосно занаетот на вртење на плочи.   ...
 • Неделно скречување со Гоце Саф во Излет

      Излет, кафе барот со најубава бавча пошто не е послана на тротоар и не гледа директно на некој булевар, во недела на 22 ноември во 13:00 часот, ве кани на вртени плочи со DJ Гоце – С.А.Ф. Додека сеуште ги имаме топливе сончеви пладниња, да уживаме во...