Подобро Општество

  • НВО САЕМ – Активно граѓанство, Подобро Општество

    Волонтерски Центар Скопје, во соработка и со поддршка на Град Скопје, и оваа година, на 6-ти Декември, во просториите на МКЦ (Младинскиот културен центар) го организираа НВО Саемот, со наслов “Активно граѓанство = Подобро Општество”....