прв албум

  • Аrmadillo интервју

    Интервју со бендот Armadillo, за музиката, настапите, почетоците и нивниот прв албум. Armadillo е бенд кој постои од 2014. Членови на бендот се: Борис Минов – гитара, Саше Љолес – вокал, Иван Сариевски – бас и Слободан Хаџи Илиев – тапани. Во февруари 2014 бендот го основаат Борис и Слободан....