преживеа

  • 9 апокалипси кои светот ги преживеа

    Како што секоја година медиумите ни го најавуваат крајот на светот, да не ја заборавиме фамозната 2012 година, кога сите се простивме со јака журка, или кој како, додуше, еве еден преглед на 9-те најпознати апокалипси кои светот ги преживеа до сега. 9. Dust Bowl Апокалиптична суша ги погоди...
  • Вештачки земјотрес

      Како да се отарасите од госпоѓата, која заспала со далечинското гледајки сапунски серии? – Направете вештачки земјотрес. Незнаеме дали дамава од видеово преживеа!?  ...