Пресметка

 • Зафо

  Пресметка еп 07 со Зафо

  Пресметка на Бла Бла со Зафо Ако евентуално ја пропуштивте Пресметка предходниот четврток (срам да ви е ако сте пропуштиле) со Зафо еве права прилика да видите како се тоа изгледаше. Човекот е ѕвер.  Легенда од човек кој свирел во многу бендови знае многу за музика исто како и...
 • Марче

  Пресметка еп 06 со Марче!

  Пресметка со Марче на Бла Бла! У случај да ја промашивте епизодата што идеше предходната недела со Марче еве ви шанса да видите што се дешаваше и зашто Марче е шоумен каков што е. Во опуштена атмосфера и заебанции Марче си ја отвори душата и кажа за што бил...
 • Андреј Џимиринки

  Пресметка еп 05 со Андреј – Џимиринки!

  Пресметка со Андреј – Џимиринки! У случај да ја пропуштивте емисијата со Андреј од Џимиринки само на Бла Бла у гага репете можете да си ја видите пак. Еден од ликовите кои направија вистински бум во нашата земја. Видете со какви предизвици се соочиле момците и што све им...
 • Лириковен Пироман

  Пресметка еп 04 со Лириковен Пироман

  Пресметка со Лириковен Пироман на Бла Бла Лириковен Пироман е млад и перспективен рапер кој си напраи свое шоу. Во моментов е актуелен со песната Холограм како и со момците од групата Рап Позитив – Горе Доле. Малиот не знае да пее знае само да рапува али затоа на...
 • Да Џака Накот

  Пресметка еп 03 со Да Џака Накот!

  Пресметка со Да Џака Накот! Пресметка со единствениот. Ни ја напраи честа да гостува во Пресметка и да го натера Иван да се измоча у гаќи од среќа. Имаше и трема реално. Да Џака Накот го остави печатот пред да замине со неговиот албум Неопходно зло 2020, а во...
 • Пајак

  Пресметка еп 02 со Пајак

  Пресметка со Пајак...
 • Пресметка со Џака Накот во 19:19 часот

  Пресметка со Џака Накот во 19:19 часот на Бла Бла – Урбана Телевизија! Џака пред да ја напушти уметничката оаза Македонија, гостуваше во Пресметка со Иван Николовски, а ќе можете да ја погледнете вечерва точно во 19:19 часот.    ...
 • Пресметка со Горан Трифуновски – Пајак у гага репете!

  Сега епизодата со Горан Трифуновски Пајак од групата Пеперминт можете да ја гледате во Гага репете на Бла бла. За празниците ќе следува мала пауза, а после тоа следува неповторливиот Да Џака Накот во Пресметка. Очекувајте не!  ...
 • Денес на програма на Бла Бла ТВ: Wizards

  Денес од 18:00 на програма на Бла Бла ТВ гледајте го анимираниот филм Wizards (1977). Приказна за пост-апокалиптична Земја и борбата помеѓу волшебниците на доброто и злото. Веднаш после цртанот гледајте ја новата епизода на Пресметка!...