рокер

 • Алис Купер и неговиот музички надреализам

  Винсент Фурние, познат како Алис Купер, e легендарен рокер кој на сцената успешно ги спојува гламурот на театарот и агресијата на алтернативните концерти. Во текот на седумдесеттите години, кога беше на врвот на својата кариера, беше познат по својот опасен и проблематичен карактер. Неговите настапи ја шокираа публиката со...
 • Познатиот рокер ви нуди $ 365.000 ако живеете во оваа куќа во Босна!

  Дали сте посакале да избегате далеку од сите, од општеството, технологијата, од бучните градови? Сега имате можност за тоа, но, освен поштен одмор можете да заработите пари. Легендарниот рокер Алис Купер е подготвен да ви плати 365.000 долари доколку издржите една година без телефон, интернет, телевизија, радио и контакт...
 • Џон Кораби

  Метал Машина еп 05 со Џон Кораби

  После легендарниот Марко Мендоза, гостинот во Метал машина ни беше неговиот колега од Dead daisies, фамозниот рокер Џон Кораби, најпознат по своето пеење во Motley Crue во 1992 година. За неговиот живот, како и неговата долга и успешна кариера слушнете нешто повеќе во новата епизода на Метал машина на...