случуваат

  • Петарди за ретарди 2

      петарди за ретарди 2 или кучето без вилица и нозе   Сменете го субјектот и ставете на негово место детенце за да ја разберете ретардираноста на љубовта за правење галама. Ни кученцето не заслужи ваков третман во животот ама кога си имаш работа со ретардирана свест такви работи...
  • Промо Бустање – Скејт Челинџ

      Бла Бла ТВ беше на кејот на Вардар каде се оддржа Скопје-Скејт Челинџ . Ние сакаме, што повеќе вакви културно-спортски манифестации да се случуваат.  ...