Станица 26

 • 11 години Conquering Lion

  Концертен настап во клубот Станица 26, Скопје на 5-ти (Четврток) Април 2018, по повод 11 години Conquering Lion....
 • Red Hot Chili Peppers Real Tribute band

  По настапите во Русија, Швајцарија, Словенија, Франција, Доминиканска Република и уште многу други земји, Red Hot Chili Peppers Real Tribute за прв пат ќе одржи клупски концерт во клубот Станица 26. Настанот ќе се одржи на 23.02.2017г (четврток), со почеток во 20:00 часот. Red Hot Chili Peppers Real Tribute...
 • Large Professor Vs Diamond D во Станица 26

  01.12. ’16 четврток во Станица 26 LARGE PROFESSOR VS DIAMOND D DJ GOCE DJ CHVARE DIMITRI From CHAIR  ...
 • Twelve Moons Of Jazz

  Месец на џезот во градот… Зад аголот на големите случувања, Twelve Moons Of Jazz суптилно се наѕира во нов изглед. На секојдневниот минувач во секојдневната сопственост, често пати му е потребна насока и место за инструментална воздишка во која ќе се откриваат домашни артисти затскриени од сенката на комерцијалниот...
 • DJ IRON – DJ Chvare – Скопска Ситуација

  20/10/16 четврток Скопска Ситација со DJ IRON & DJ CHVARE во Станица 26! DJ IRONDJ IRONDJ IRONDJ IRON...
 • “Деца из воде“ – EKV трибјут бенд во Станица 26

  “Деца из воде“ е Белградски EKV (Екатaрина Велика) трибјут бенд. Проектот е создаден пред две години со идеја концертно да се одбележи сеќавањето на Милан Младеновиќ, фронтменот на EKV, EKV како култен бенд и нивниот музички опус. Едно од главните одбележја на овој бенд проект е тоа што е...
 • Project Orpheus – „Live at Станица 26, Skopje“ 21 Април

  Project Orpheus – „Live at Станица 26, Skopje“ 21 Април DMA Music и Станица 26 гордо ви ги претставуваат Project: Orpheus! На наше огромно задоволство ве покануваме на вечерен концерт на Project Orpheus – „Live at Станица 26, Skopje“, каде во една пријатна и пролетна вечерна атмосфера ќе имаме...
 • Добитници на гратис карти за Chromatic point и Verka

  Добитниците на гратис карти за концертот на CHROMATIC POINT & VERKA се: Dusko Tasevski Антон Жежов Angel Trajkovski Sara Stoimenovska Mato Mitev Концертот ќе се одржи денес, на 19-ти февруари со почеток во 20:30 во Станица 26. Добитниците картата можат да ја подигнат на велзот со лична карта. Бидете...
 • ВЈУ CHROMATIC POINT

  По повод од заедничкиот концерт на CHROMATIC POINT & VERKA, кој ќе се одржи на 19.02. во Станица 26, со почеток во 20:30, направивме кратко интервју со одличниот македонски бенд CHROMATIC POINT. Погледнете го видеото подолу и дознајте нешто повеќе. И не заборавајте, екипата на Бла Бла ТВ ви...