страст

  • Како звучи Фреди Меркјури без музичка позадина?

    Фреди Меркјури почина пред 25 години, но неговите песни, неговиот стил, и магичната енергија и страст продолжуваат да ги освојуваат срцата на луѓето ширум светот. Тој стана рок икона и легенда, а не е тешко да се погоди зошто. На некој му текнало да ја извади музичката позадина од...
  • Танчери како модели за фотографии создаваат неопислива страст

    Владимир Штајн, професионален скулптор ги искористи професионалните танчери како модели за неговите фотографии, што резултираше со неописливо прекрасни слики. Всушност, тие се толку нереални и извонредни, што тешко може да се поверува дека се работи за вистински луже наместо скулптури....