томе

  • Томе Сиљаносκи

    Метал Машина еп 01 со Томе Сиљаносκи

    Ако случајно сте ја пропуштиле првата епизода на Метал Машина, сега имате можност да ја погледнете репризата. Гостинот ни беше Томе Сиљаносκи, тапанар на Siniac. Следниот гостин во Метал машина е Ѓуле од Point Blank. Не заборавајте да ја погледнете новата  епизода во вторник, околу 20:20....
  • Томе

    Македонштина еп 08 со Томе

    Во оваа епизода на Македонштина ќе имате можност да се запознаете со Томе. Со што тој се занимава и кои се неговите тазленти…...