Тонио Сан

 • МКД РАП – Фестивал на оригинален Македонски Хип Хоп – Скопски Саем, 23 Април

  МКД РАП – Фестивал на оригинален Македонски Хип Хоп – Скопски Саем, 23 Април Дами и Господа или ко шо би рекол Пикисипи од Саф “ХИП ХОП ДАМИ И ГОСПОДА” Урбан Денс заедно со АДИДАС и СКОПСКО со особено задоволство и чест, ви го најавува МКД РАП – најголемиот...
 • Во умот на Tonyo San

  Tonyo San ја подели „својата визуелна перцепција на една длабока Зен суштина“, а ние за момент ќе можеме да ѕирнеме во неговиот ум. Инаку, Антонио Арангеловиќ ака Тонио Сан професионално се занимава со музика, стрип и ликовна уметност. На музички план тој ја започнува својата кариера како соло артист под името...
 • Драјв бај еп 12 со Тонио Сан

  Драјв бај еп 12 со Тонио Сан

  Денес во Drive by гостин е е еден од поквалитетните рапери на македонската естрада – Tonyo San . Се вртеа секакви муабети , се раскажуваше за хип хопот и за многу други работи. Доколку сте заинтересирани за македонскиот хип хип и за она што има Tonyo San да го сподели со...