тракер

 • Тракер

  16 Решетки еп 05 со Тракер

  16 Решетки со Тракер...
 • нов ЕКСЦЕС – МОМЕНТ во Македонија (ВИДЕО)

  Eксцес e хип-хоп дуо оформено во 2015 година. Негови членови се Андреј Трајковски – Тракер и Јовица Трајковски – Јоцифер. Ексцес е дел од студиото на Урбан Рекордс каде што беше изработен овој проект. Ова дуо е инспирирано од брзиот и модерен “бенгер” хип-хоп и англиските звуци кои го...
 • Петиот ден на Пиволенд

    Последниот ден на Пиволенд ќе биде запаметен по својата “underground” програма. Главната сцена се отвори со настапот на “Project 2501”. После нив на сцената развалија Лоши Деца со одличниот перформанс, кои успеаа да го наполнат Пиволенд со луѓе, порано од очекуваното. Одличната свирка ја продолжија К.У.Р., кои исто...