Фестивал на независна музика

  • Промо Бустање – Земјотрес 6: Фестивал на независна музика

    Промо Бустање – Земјотрес 6: Фестивал на независна музика Земјотрес е музички фестивал на македонските независни дискографски куќи, инициран во 2012 година од Направи Заедно (сегашен Balkan Veliki Балкан Велики), Sixtynine Records и PMG Recordings, а реализиран во соработка со Младински Културен Центар. Земјотрес секоја година ви го презентира...