флудер

  • КРАТКО ФИЛМЧЕ ЗА СКОПЈЕ ДЕНС ФЕСТИВАЛОТ

    Мултимедиалниот електронски денс фестивал кој можеби беше еден од појаките фестивалски забави во 2014, во организација на Г.Е.Н. SKOPJE DANCE FESTIVAL доби кратко филмче. На забавата покрај домашните диџеи Кокс, Џантрикс, Флудер,Мирко Попов, Горан Кан, Мастрафизам саун систем,Диџеј Чваре, Роботек, Еми и Ана Маало,Томи Бојаџи настапи и големиот ТРИСТАН од...
  • Драјв бај еп 11 со Флудер

    Драјв бај еп 11 со Флудер

    Во оваа епизода на Драјв бај ќе возиме со Флудер...