челинџ

  • Скопје Челинџ III – слики и победници

    Заврши уште еден Скопје Челинџ, третиот по ред, кој се одржа на 16-ти и 17-ти септември во Скејт парк. Се работи за првиот и единствен интернационален натпревар на екстремни спортови, чиј дел беше и екипата на Бла Бла ТВ. Целиот настан помина одлично, а наскоро ќе објавиме и видео....
  • Промо Бустање – Скејт Челинџ

      Бла Бла ТВ беше на кејот на Вардар каде се оддржа Скопје-Скејт Челинџ . Ние сакаме, што повеќе вакви културно-спортски манифестации да се случуваат.  ...
  • Цени – како на времето

    Чест ни е да објавиме дека традицијата што ја започнавме на МАН – Македонски Алтернативни Награди, ќе продолжи од 25-27.08.2015 на СКОПЈЕ ЧЕЛИНЏ SK8 SK    ...