Чудовиштето од Лох Нес

  • Мистик #20 – Чудовиштето од Лох Нес

    Мистик #20 – Чудовиштето од Лох Нес Голем дел од научната заедница го смета чудовиштето од Лох Нес за мит. Сепак, и покрај тоа, овој мит и понатаму останува еден од најпознатите туристички атракции....